Voordelen van steigerhouten tafels

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Steigerhout is in de afgelopen steeds populairder geworden in ons interieur. Een steigerhouten tafel heeft een stoer karakter en heeft hierdoor een sfeervolle uitstraling voor uw ruimte. Naast dat een steigerhouten tafel een mooi statement is voor in uw ruimte, heeft het nog meer voordelen.

Gemakkelijk in gebruik en onderhoud

Een steigerhouten plank heeft duidelijke sporen van gebruik. De planken zijn immers jarenlang door bouwvakkers op de bouw gebruikt. Eventuele nieuwe gebruikssporen zijn hierdoor niet storend maar zijn enkel een aanvulling op hoe geleefd uw tafel eruit komt te zien. Wanneer er toch een grote storende vlek op uw tafel ontstaat is dit gemakkelijk te verhelpen door met de schuurmachine er overheen te gaan. Een steigerhouten tafel is dus niet alleen gemakkelijk in het gebruik maar ook in het onderhoud.

Tafel op maat

De afmetingen van een steigerhouten plank kunnen onderling flink van elkaar verschillen. Een steigerhouten plank is hierdoor een maatproduct en kan op elk gewenst formaat geproduceerd worden. De tafels van tafelmagazijn.nl worden in onze eigen fabriek gemaakt waardoor er veel mogelijkheden zijn. Op zoek naar een tafel die afwijkt van de standaard afmeting? Voor ons geen probleem, neem gerust contact met ons op.

Duurzaam

Een steigerhouten plank is na het gebruik van elke jaren op de bouw afgeschreven en helemaal uitgeleefd. Voor op de bouw zijn deze planken minder geschikt geworden, maar volledig weggooien is zonde. De steigerhouten planken zijn na een schuurbeurt meer dan geschikt voor een stoere tafel of bed. Dit hergebruiken van deze planken maakt dat een steigerhouten tafel niet alleen een mooie uitstraling heeft maar ook nog eens een duurzaam product is.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Bezoek onze showroom” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-store_mall_directory” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fkom-naar-de-fabriek%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Neem contact met ons op” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-phone” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.