Voordelen van een industriële tafel

Voordelen van een industriële tafel

Een industriële houten tafel wordt veel vaker gebruikt als eetkamertafel in een woning. De massief houten tafel met een industriële uitstraling heeft naast dat het een mooie unieke stevige houten tafel is ook het voordeel van een gemakkelijk onderhoud en een uitstraling die in iedere woning tot zijn recht komt.

Industriële tafel en onderstel

Industriële tafels zijn vaak gemaakt uit een massief tafelblad met een onderstel van staal of metaal. De industriële houten tafel is in verschillende afmetingen en vormen verkrijgbaar en hierdoor geschikt voor in iedere ruimte. Voor het onderstel van de industriële tafel zijn verschillende mogelijkheden mogelijk. Ieder onderstel geeft de tafel een andere uitstraling. Op die manier kan er een identieke sfeer gecreëerd worden voor de industriële houten tafel.

Uitstraling van de industriële tafel

De industriële tafel is een houten tafel dat steeds vaker gebruikt wordt in het interieur en in werkruimtes, het is een unieke houten tafel. De tafel is goed te combineren met andere stijlen in de woning en daardoor zeer geliefd. De industriële tafel heeft een natuurlijke en industriële uitstraling en met behulp van accessoires en eetkamerstoelen kan iedere sfeer gecreëerd worden.

Het onderhoud

Naast dat de industriële tafel bijna in ieder interieur tot zijn recht komt is de industriële tafel eenvoudig in het onderhoud. De industriële tafels hebben een massief houten tafelblad en een robuust onderstel, de tafel is hierdoor tegen een stootje bestand. Bij de aanschaf van de houten tafel kan er gekozen worden om de houten tafel te bewerken met een coating of lak. Vuil en vocht kunnen de tafel dan niet beschadigen. Er kan ook bewust gekozen worden om de tafel niet te behandelen, eventuele beschadigen geven de houten tafel een andere uitstraling.

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Bezoek onze showroom” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-store_mall_directory” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fkom-naar-de-fabriek%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Neem contact met ons op” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-phone” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.