Tafel online bestellen bij Tafelmagazijn.nl

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Op zoek naar een mooie goedkope steigerhouten tafel of naar een industriële tafel. Bekijk het ruime assortiment op Tafelmagazijn.nl. Wij bieden verschillende soorten tafels in verschillende materialen, afmetingen, kleuren en afwerkingen aan. Bij ons is er de mogelijkheid uw tafel volledig naar uw wensen samen te stellen. Op deze manier zit er altijd een tafel bij die u gelukkig maakt. Bij Tafelmagazijn garanderen wij een goede kwaliteit tegen een lage prijs.

Tafel samenstellen

Wij bij Tafelmagazijn vinden het belangrijk om mooie en kwalitatieve tafels aan u te kunnen bezorgen die ook nog een aan uw persoonlijke wensen voldoen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw tafel volledige naar uw wensen samen te stellen. Onze (luxe)steigerhouten tafels, eikenhouten tafels, massief houten tafels en onze industriële tafels zijn beschikbaar in verschillende kleuren, afmetingen en onderstellen(poten).

Eigen fabriek en levering

Onze tafels worden in onze eigen fabriek gemaakt van het beste hout om een goede kwaliteit te kunnen garanderen. Naast dat ons personeel met veel plezier en zorgvuldigheid uw tafel in elkaar zet beschikken wij bij Tafelmagazijn.nl ook over onze eigen trouwe chauffeurs. De tafels worden met plezier door het hele land bij uw thuis bezorgt en op zijn plek gezet. Zo hoeft u enkel te gaan genieten van uw nieuwe tafel.

Tevreden klant

Tafels vormen het middelpunt van een ruimte, het is een echte sfeer zetter in uw woning. Dat vinden wij bij Tafelmagazijn.nl ook. Een mooie robuuste, stoere of industriële tafel maakt uw woning helemaal compleet. Wij staan daarom garant voor een goede kwaliteit en een tafel die aan uw wensen voldoet, zodat u jarenlang met plezier van uw tafel kunt genieten. Daarnaast staan wij ook garant voor de laagste prijzen, zo betaald u bij ons nooit te veel.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Bezoek onze showroom” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-store_mall_directory” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fkom-naar-de-fabriek%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Neem contact met ons op” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-phone” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.