Steigerhouten bedden

Steigerhouten bedden

Steigerhout komt steeds vaker veelvuldig voor in ons interieur.  Het is een mooi natuurlijk product dat zeer geschikt is om te verwerken in verschillende meubelstukken. Een mooie steigerhouten tafel maakt ieder interieur compleet en met een stoer steigerhouten bed heeft ook uw slaapkamer een unieke uitstraling.

Stoere uitstraling

Steigerhout is een uniek materiaal met een geleefde uitstraling en uiterst geschikt voor in uw woning. Het heeft een stoere en sfeervolle uitstraling. Het is een materiaal dat uw ruimte compleet maakt. Steigerhout is naast zijn mooie uitstraling ook gemakkelijk te onderhouden. Beschadigen op het steigerhout zijn niet storend voor de volledige uitstraling daarbij kan het steigerhout geschuurd worden om eventuele storende beschadigen weg te werken.

Goede nachtrust

Een goed bed is belangrijk voor een goede nachtrust en een goed begin van de dag. Niet alles wat goed is hoeft mooi te zijn. Maar daar denken wij anders over. Een steigerhouten bed is niet alleen een goede basis voor een goede nachtrust het geeft uw slaapkamer ook een unieke uitstraling. Wakker worden in een steigerhouten bed is een uiterst goed begin van uw dag.

Klusprojectje?

Een steigerhouten bed in elkaar zetten klinkt als een mooie uitdaging voor een klusser. Maar juich niet te vroeg. Het in elkaar zetten van een steigerhouten bed lijkt dan wel zo eenvoudig, maar dit is vaak niet het geval. Een bed moet bestand zijn tegen een stootje, een juiste constructie is hierom van belang. Geen handige vingers of twijfelt u stiekem aan uw kunsten? Geen man overboord, wij bij Tafelmagazijn helpen u graag met uw steigerhouten bed.

 

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Bezoek onze showroom” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-store_mall_directory” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fkom-naar-de-fabriek%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Neem contact met ons op” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-phone” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.