Steigerhout voor in uw interieur

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Steigerhout is een materiaal dat wij steeds vaker terug zien in het interieur. Het is een tijdloos materiaal waarop de gebruikssporen goed zichtbaar zijn. Het geeft uw woning een stoere, sfeervolle en tijdloze uitstraling. Steigerhout kan bijna voor van alles gebruikt worden. U kunt hierdoor uw woning met het gebruik van steigerhout volledig naar uw wensen inrichten.

Steigerhout inspiratie

Steigerhout is een product dat gemakkelijk verwerkt kan worden in tafels, kasten en accessoires. Het is zo gek niet te bedenken of het is mogelijk dit meubelstuk uit steigerhout te maken. Steigerhout is daarnaast ook uiterst geschikt om een eigen creativiteit op los te laten. Inspiratie genoeg. Steigerhout wordt vaak voor een schappelijk prijsje aangeboden. Waardoor het gebruiken van steigerhout in een interieur nog leuker is.

Steigerhouten tafels en salontafels van Tafelmagazijn.nl

Bij Tafelmagazijn begrijpen wij de trend van het steigerhout in het interieur helemaal. Wij bieden verschillende varianten steigerhouten tafels en salontafels aan. Wij hebben een ruim assortiment aan steigerhouten tafels met verschillende afwerkingen, kleuren en onderstellen.

Ook met specifieke afmetingen of wensen kunt u bij ons terecht. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden die voor u openstaan en zorgen ervoor dat u naar huis gaat met de tafel die volledig aan uw wensen voldoet.

Natuurlijk product

Steigerhout is een hout dat hergebruikt wordt vanuit de bouw. Door het hergebruiken is het niet alleen een natuurlijk product maar ook nog eens een duurzaam product. Steigerhout is vaak in vele verschillende afmetingen verkrijgbaar waardoor het een houtsoort is dat gemakkelijk kan worden verwerkt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Bezoek onze showroom” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-store_mall_directory” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fkom-naar-de-fabriek%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Neem contact met ons op” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-phone” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.