Lees alle reviews op Google
Klanten beoordelen ons met een 4.9 van 5.0 sterren op basis van ruim 100+ Google-reviews
Allereerst, ik ben echt ontzettend tevreden met mijn mooie tafel en stoelen. De totale set is echt beeldschoon. Ik krijg continu complimenten over de set! En dat te bedenken dat het echt puur toeval was dat ik jullie trof op het internet. Het hele proces ging ook zo snel, ik betaalde via iDEAL en de volgende dag werd al bezorgd. Zo ontzettende goede service! Bij kleine producten is dit de normaalste zaak van de wereld, maar niet bij grote producten. Alleen maar pluspunten dus!
Nienke de bruin
Nienke de bruin⭐⭐⭐⭐⭐
Mooie producten maken jullie van het steigerhout zeg. Een loungeset wordt wel vaker gemaakt, maar bijvoorbeeld de bedstee, erg mooi! De producten zijn niet alleen mooi, tevens zijn de producten van hoge kwaliteit en laag geprijsd ten opzichte van andere steigerhoutaanbieders. Tevreden kan ik jullie aanraden bij anderen, een goed lopend bedrijf die weet wat hij aanbiedt.
Pieter Hendriks
Pieter Hendriks⭐⭐⭐⭐⭐
Wat ideaal dat jullie bij de loungeset standaard al de antraciet kussens bij leveren! Vaak worden bedragen apart gerekend voor deze kussens. Er kan dan al snel 400 euro extra bij gerekend worden voor deze kussens, een absurd hoog bedrag! De Tokyo loungeset voor 4 personen is al inclusief kussens en dat voor maar 499 euro! Als je het mij vraagt echt een koopje. De kussens zijn tevens van goede kwaliteit! Ook altijd maar afwachten, maar bij Tafelmagazijn hoef je je daar geen zorgen over te maken.
Bart Bos
Bart Bos⭐⭐⭐⭐⭐
Wat een mooie salontafel is type Arnold, de details van de tafel zijn super. De tafel had precies de goede afmetingen, 120 x 80 cm. Ik heb er voor gekozen om de tafel onbehandeld te laten zodat ik hem zelf kon afwerken in een whitewash. De salontafel staat inmiddels in de woonkamer, echt een oogappeltje. Samen met het bankstel en tafelkleed is de woonkamer compleet. Echt een aanrader!
B. de Vos
B. de Vos⭐⭐⭐⭐⭐
In onze woning hebben wij momenteel een eettafel van Tafelmagazijn. Een unieke tafel van hoge kwaliteit. We zijn er dan ook erg blij mee en hopen er nog jaren gebruik van te maken. Onze kleinkinderen vinden het in ieder geval geweldig om aan de tafel te spelen. Daar doe je het toch voor? De tafel is een pronkstuk in onze keuken en is aangekleed met de stoelen van Tafelmagazijn. De complete set dus bij jullie aangeschaft! Wij zijn er ongelofelijk blij mee en hopelijk ook alle mensen die na ons komen die dezelfde tafel aanschaffen, maar dat kan ook bijna niet anders!
Frank en Ina de Boer
Frank en Ina de Boer⭐⭐⭐⭐⭐
Previous
Next