[vc_row][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner][ultimate_heading main_heading=”MAESSEN LOUNGE CHAIR INCL. POEF”]

BESTEL DEZE WEEK
EN KRIJG 50% KORTING!

[/ultimate_heading][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″]
[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_column_text]

€1195,-
NU
€585,-

Afmetingen:
Diepte 84cm
Breedte 84cm
Hoogte 83cm
Zithoogte 41cm

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″]
[/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_zigzag][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Onze Maessen lounge chair incl. hocker

Maessen lounge chair is een relax stoel die zich heeft ontwikkeld in de loop der jaren tot één van de meest gewilde stoelen ter wereld. De stoel is voorzien van hoge kwaliteit bekleding die in Europa is geproduceerd. Ook het hout en staal werk wat deze stoelen bevatten is allemaal gemaakt uit zware kwaliteit natuurlijke materialen. Het hout is een houtsoort die men niet zo vaak ziet (pallisander hout) dit hout heeft een mooie warme kleur die zijn charmes weergeeft. De bekleding van deze Maessen lounge chair is ook een gemaakt uit A-kwaliteit bekleding! De Maessen lounge chair hebben wij leverbaar in witte en zwarte bekleding.

Verschillende kwaliteiten Maessen lounge chairs

Er zijn diverse fabrieken die deze relax stoelen namaken en hun eigen naam eraan geven. Ook wij hebben onze eigen Maessen lounge chair ontwikkeld wat overeenkomt met de originele chair. De kwaliteit hout en bekleding is nagenoeg gelijk aan het origineel alleen je betaald bij ons de laagste prijs. Er zijn ook andere fabrikanten die deze stoelen namaken maar waarvan de kwaliteit een heel stuk minder is.

Leveren en monteren van de Maessen lounge chair

Wij leveren de Maessen lounge chair voor een kleine meerprijs in het gehele land en buitenland. De stoelen zijn makkelijk te monteren en kunnen eventueel gemonteerd geleverd worden tegen een kleine meerprijs.

Verschillende benamingen voor de Maessen lounge chair

Je hebt tegenwoordig diverse uitdrukkingen en namen voor deze stoelen gekregen waar je denkt welke moet ik nou hebben. Wij noemen ons eigen Maessen lounge chair ook wel eens Maessen Maessen lounge chair. En je hebt voor de voetenbank ook diverse namen zoals Maessen lounge chair incl. ottoman of Maessen lounge chair incl. poef of Maessen lounge chair incl. hocker of Maessen lounge chair incl. voetenbank. Allemaal verschillende benamingen maar ze bedoelen allemaal hetzelfde.

Laagste prijsgarantie

Wij bieden de laagste prijsgarantie voor onze Maessen lounge chair incl. poef! Bestel deze week je nieuwe relax stoel bij ons en geniet optimaal van deze unieke meubelstuk.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]