Laagste prijsgarantie

 Bezorging door heel Europa

 Uit voorraad leverbaar

 Bekijk alles in onze showroom

Wie is Tafelmagazijn?

Tafelmagazijn is een snelgroeiend bedrijf dat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot één van de grootste en goedkoopste leveranciers van houten tafels. Per jaar verkopen wij duizenden tafels in heel Nederland.

Kom naar de fabriek

Hoogste kwaliteit

Onze tafels worden allemaal gemaakt met gekeurd FSC hout, Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van ons hout garanderen. Doordat onze tafels met de hand gemaakt worden, heeft elke tafel een unieke uitstraling. Onze houten tafels worden altijd geleverd naar de wensen van onze klanten.

Bekijk assortiment tafels

Ambacht en vakmanschap

Wij hebben in ons assortiment meer dan 200 soorten houten tafels waar u uit kunt kiezen. Bij ons kunt u niet alleen kiezen uit de tafel zelf maar ook in welke afwerking u de tafel wilt hebben. Omdat wij met hoogwaardige materialen werken, zijn de meeste tafels die wij maken zowel binnen als buiten te gebruiken.

Ons gehele assortiment kunt u bekijken op onze website. Als u vragen heeft over onze producten kunt u met ons contact opnemen. Wij verkopen onze tafels niet aan bedrijven. Wilt u als bedrijf toch bij ons inkopen, neem dan contact met ons op voor onze dealerprijzen.