Modern interieur en een houten tafel

Een houten tafel in een modern interieur

Een modern interieur staat bekend om zijn tijdloze uitstraling en zien we steeds vaker terug in onze woningen. Er zijn verschillende stijlen te onderscheiden als we het hebben over een modern interieur. Met de juiste afwerking en houten tafel kan de stijl gecreëerd in uw woning worden die bij u past. De industriële houten tafel is uiterst geschikt voor in een modern interieur.

Industriële houten tafel

Naast dat een industriële tafel een industrieel interieur helemaal af maakt is een industriële tafel ook prima te combineren in een modern interieur. De tafel heeft een massief houten tafelblad en een stoere metalen onderstel. De industriële tafel is een stevige tafel die in ieder interieur tot zijn recht kan komen door deze te combineren met juiste accessoires en eetkamerstoelen.

Landelijk interieur

Een landelijk interieur kan gecreëerd worden door gebruik te maken van robuust houten meubel stukken. Een goed voorbeeld hiervoor is een industriële houten tafel of een massief houten tafel. Ook eiken houten tafels kunnen prima geplaatst worden in een landelijk interieur.  Maar door het gebruik van de juiste materialen en accessoires.

Industriële tafels van Tafelmagazijn

Bij Tafelmagazijn kunt u terecht voor verschillende soorten houten tafels maar ook voor verschillende varianten industriële houten tafels. De houten tafels zijn in verschillende afmetingen, afwerkingen, kleuren en in combinatie met verschillende onderstellen verkrijgbaar. Bij ons vindt u uw industriële houten tafel voor in uw interieur met de stijl die bij u past.

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Bezoek onze showroom” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-store_mall_directory” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fkom-naar-de-fabriek%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Neem contact met ons op” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-phone” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

 

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.