Industriële tafels voor in uw interieur

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Het industriële in het interieur is de laatste jaren steeds sterker in opkomst. Steeds vaker wordt er voor de inrichting gekozen voor deze stijl en zijn mensen opzoek naar meubels die een industriële uitstraling hebben. Het materiaal dat veelvuldig gebruikt wordt in een industrieel interieur is staal, ijzer, leer en hout. Deze materiaal hebben een strakke en industriële uitstraling.

Industriële tafel naar uw wensen

Bij Tafelmagazijn.nl bieden wij u niet alleen goedkope kwalitatieve houten tafels maar ook de mogelijkheid om uw tafel volledig naar uw wensen samen te stellen. Onze tafel en dus ook onze industriële tafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afwerkingen, afmetingen en in combinatie met verschillende onderstellen. Ook voor specifieke wensen of afwijkende afmetingen kunt u bij ons terecht. Neem hiervoor gerust contact met ons aan de hand van ons contactformulier of door ons te bellen.

Accessoires voor in een industrieel interieur

In een industrieel interieur met industriële houten tafels en meubels kunnen accessoires natuurlijk niet ontbreken. Met behulp van accessoires kunt u uw ruimte precies de sfeer geven die u wilt dat die heeft. In een industriële interieur worden vaak robuuste, stoere accessoires of accessoires van leer gebruikt. Het leer en het robuuste van bijvoorbeeld massief hout maken uw industriële interieur helemaal compleet. Daarnaast is de keuze voor de verlichting niet onbelangrijk. Een grote industriële fabriekslamp boven de tafel maakt de uitstraling van uw ruimte helemaal compleet.

Bezoek onze showroom

Op zoek naar de perfecte houten tafel maar door alle keuzemogelijkheden nog niet gevonden? Kom gerust langs in onze showroom aan de Nijverheidsweg 25 in Vriezenveen. Wij hebben verschillende tafels voor u klaar staan om u een sfeerimpressie te geven van alle mogelijkheden. Ook staat ons personeel te popelen u te helpen met het zoeken naar de tafel die aan uw wensen voldoet.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Bezoek onze showroom” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-store_mall_directory” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fkom-naar-de-fabriek%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Neem contact met ons op” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-phone” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.