Industriële tafel voor op kantoor

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Industriële tafels hebben een stoere en krachtige uitstraling en worden al veelvuldig in het interieur gebruikt. Maar is zo’n industriële tafel ook geen uitkomst voor op een kantoor? Met in combinatie met de een mooie industriële lamp en stoelen geeft dit een vergaderruimte of kantoor een zakelijke en stijlvolle uitstraling.

Zakelijke en sfeervol

Een industriële tafel creëert een zakelijke en sfeervolle sfeer op kantoor. Naast dat een vergadertafel of een bureau aan de gewenste uitstraling moet voldoen moet een tafel waaraan dagelijks gewerkt wordt ook een beetje comfort bieden. Het tafelblad van een industriële tafel is vaak gemaakt uit een massief hout waardoor de tafel een groot en sterk object is in de ruimte. De tafel is hierdoor uiterst geschikt om intensief gebruikt te worden en fijn om aan te werken.

Industriële tafel van Tafelmagazijn.nl

Voor industriële tafels kunt u ook terecht bij Tafelmagazijn.nl Wij kunnen u verschillende soorten tafels aanbieden met verschillende onderstellen waardoor de tafel geheel naar uw wensen samengesteld kan worden. Ook zijn de tafels verkrijgbaar in verschillende afmetingen en zijn specifieke wensen bij ons mogelijk. Onze tafels worden in onze eigen fabriek gemaakt en door onze eigen vertrouwde chauffeurs bij u op kantoor afgeleverd.

Verlichting en accessoires

Met alleen een industriële tafel is de sfeer nog niet helemaal compleet. Door het gebruiken van industriële verlichting en het plaatsen van accessoires maakt dit de uitstraling helemaal compleet. Denk hierbij aan metalen industriële lampen of accessoires van hout of leer. Ook zijn de stoelen in een werkruimte niet onbelangrijk. Bij Tafelmagazijn bieden wij nu ook mooie eetkamerstoelen aan die prima gebruikt kunnen worden voor aan de vergadertafel. De sfeer en uitstraling in uw vergaderruimte is hierdoor helemaal af.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Bezoek onze showroom” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-store_mall_directory” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fkom-naar-de-fabriek%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Neem contact met ons op” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-phone” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.