Impregneerspray voor uw houten tafel

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Door een impregneerspray aan te brengen op een houten tafel blijft de tafel langer mooi en kunt u langer met plezier gebruik maken van de houten tafel. De spray brengt een vochtbestendige filmlaag aan op de tafel waardoor deze bestand is tegen de invloeden van vocht en vuil.

Wat is het?

Impregneerspray is een onzichtbare bescherm laag voorop uw houten tafel. Het is een beschermlaag die uw tafel beschermt tegen vocht en vuil. De spray heeft een waterafstotende werking waardoor vocht op de houten tafel gemakkelijk van de tafel verwijderd kan worden en kringen voorkomen kunnen worden. De spray is waterafstotend maar laat lucht door waardoor het hout kan blijven ademen. Kortom een impregneerspray is een beschermlaag voor op uw houten tafel dat voor het langdurige behoud van uw houten tafel aan te raden is.

Impregneerspray gebruiken

Impregneerspray kan op bijna elk soort hout gebruikt worden. De impregneerspray beschermt uw eikenhouten, steigerhouten of massief houten tafel tegen beschadiging veroorzaakt door vocht. De spray kan gebruikt worden ook op andere materialen gebruikt worden om deze te beschermen tegen vocht, zelfs op steen. Omdat de impregneerspray op waterbasis is kan deze spray enkel gebruikt worden op een onbehandelde houten tafel of op een tafel die behandeld is met een ander product op waterbasis.

Impregneerspray kan op binnen én buiten gebruikt worden. Wel adviseren wij bij Tafelmagazijn om uw tafel jaarlijks opnieuw te behandelen met deze beschermende spray. De tafel wordt immers intensief gebruikt waardoor de beschermlaag in der loop der tijd zal slijten.

Levensduur van de houten tafel

Naast het aanbrengen van een impregneer spray op de houten tafel kunnen ook andere maatregelen worden getroffen om de levensduur van de houten tafel te verlengen. Zo kan u veel langer plezier beleven van uw houten tafel met het juiste onderhoud en gebruik van de tafel. Denk hierbij aan het gebruiken van onderzetters, placemats of tafelkleden. Maar ook bij het bepalen van de plaats van de tafel in de ruimte.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Bezoek onze showroom” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-store_mall_directory” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fkom-naar-de-fabriek%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Neem contact met ons op” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-phone” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.