Houten tafel samenstellen bij Tafelmagazijn.nl

Houten tafel samenstellen bij Tafelmagazijn.nl

In een huishouden wordt er vaak rondom de houten eetkamertafel geleefd, gewerkt en gegeten. De houten tafel maakt uw interieur helemaal compleet en geeft uw woning een warme en gezellige uitstraling. Bij Tafelmagazijn vinden wij het daarom belangrijk dat uw houten tafel aan uw wensen voldoet en bij u en uw woning past. Bij ons kunt u terecht voor een houten tafel die u volledig naar uw wensen kunt samenstellen.

Tafels uit onze eigen fabriek

Al onze houten tafels worden met liefde in onze eigen fabriek gemaakt. Hierdoor kunnen wij de beste kwaliteit garanderen en aan uw wensen voldoen. Bij Tafelmagazijn is het mede door onze eigen fabriek mogelijk om uw tafel volledig naar uw wensen samen te stellen. We hebben verschillende soorten hout, kleuren, afwerkingen, onderstellen en ook de afmetingen zijn voor ons geen probleem. Wanneer de gewenste tafel samengesteld is zetten wij uw houten tafel vervolgens met liefde in elkaar.

Verschillende soorten onderstellen

De tafels kunnen worden geleverd met verschillende soorten onderstellen. Wij bieden verschillende materialen en vormen onderstellen aan zodat u uw tafel de sfeer kunt geven die u wenst. Het onderstel maakt de tafel compleet en door de verschillende soorten hout te combineren met de verschillende onderstellen kan de tafel samengesteld worden die aan uw wensen voldoet. Door bijvoorbeeld hout te combineren met een strak onderstel gemaakt uit metaal geeft dit de tafel niet alleen een natuurlijke uitstraling maar ook een stoere of industriële uitstraling.

Overweldigd door alle keuzemogelijkheden? Bezoek gerust onze showroom om inspiratie en advies op te doen.

Bestel uw houten tafel online

De tafels van Tafelmagazijn.nl zijn gemakkelijk te bestellen in onze webshop: Tafelmagazijn.nl  Makkelijk voor als u ver moet reizen of geen gaatje in uw agenda kunt vinden voor een bezoek aan onze showroom. Na het bestellen zorgen wij er vervolgens met alle liefde voor dat uw houten tafel bij u thuis afgeleverd wordt. Levering is door het gehele land mogelijk en gebeurt met onze eigen vrachtwagens en chauffeurs.

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Bezoek onze showroom” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-store_mall_directory” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fkom-naar-de-fabriek%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Neem contact met ons op” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-phone” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.