Houten tafel op maat

Houten tafel op maat

Een houten tafel vinden van het juiste formaat dat aan uw wensen voldoet lijkt een opgave.

Wij bij Tafelmagazijn maken uw zoektocht gemakkelijker doordat wij u de mogelijkheid bieden om u houten tafel volledig naar uw wensen samen te stellen. Ook zijn onze houten tafels in verschillende afmetingen verkrijgbaar en zijn afwijkende afmetingen bij ons bespreekbaar.

Houten tafel samenstellen

De tafels van Tafelmagazijn voldoen altijd aan uw wensen doordat u zelf uw houten tafel kunt samenstellen. Voor het samenstellen van uw houten tafel kiest u een van onze houten tafels om deze te combineren met verschillende soorten onderstellen, afwerkingen en kleuren. Er zijn vele variaties mogelijk. De onderstellen zijn verkrijgbaar in hout of ijzer en hebben verschillende vormen. Het onderstel geeft uw tafel de sfeer die u wenst, het maakt de tafel compleet.

Ideale afmeting houten tafel

De ideale afmeting van de houten tafel is afhankelijk van het aantal personen aan de tafel en de afmetingen van de ruimte. Bekijk hier de ideale afmeting voor uw houten tafel. Ook is de vorm van de houten tafel van belang bij de afmeting van de tafel. Een ronde tafel heeft meer ruimte nodig in de ruimte dan een tafel met een rechte kant die tegen de wand geplaats kan worden.

Beste prijs kwaliteit verhouding

Naast dat wij uitblinken in ons grote aanbod van de mooiste eikenhouten, steigerhouten, massief houten en industriële tafels staan wij ook garant voor de beste prijs kwaliteit verhouding. De tafels worden in onze eigen fabriek gemaakt van het beste materiaal waardoor wij een goede kwaliteit kunnen garanderen. Bij ons vindt u de mooiste houten eetkamertafels en salontafels tegen de laagste prijsjes.

Moeite met het maken van een keuze? Breng een bezoekje aan onze showroom om inspiratie op te doen.

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Bezoek onze showroom” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-store_mall_directory” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fkom-naar-de-fabriek%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Neem contact met ons op” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-phone” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.