De kleur voor mijn houten tafel

De kleur voor mijn houten tafel

Houten tafels zijn in verschillende vormen, afwerkingen, soorten hout maar ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Iedere kleur voor de houten tafel heeft een andere uitstraling en geeft de tafel een andere sfeer. Het is van belang dat bij de aankoop van de houten tafel voor de juiste kleur gekozen wordt.

Lichte kleuren

Een lichte houten tafel in uw woning heeft een frisse en uniek uitstraling. De lichte kleur houten tafel kan met bijna ieder andere kleur gecombineerd worden en kan echt een statement vormen in uw ruimte. Door de lichte kleur zijn krassen en beschadigen op de tafel minder goed zichtbaar dan op een houten tafel met een donkere kleur. Een houten tafel die intensief gebruikt wordt of gebruikt wordt in een huishouden met kinderen is een lichte houten tafel een uitkomst.

Donkere kleuren

Een donkere kleur houten tafel heeft een stoere krachtige uitstraling. Maar een donker houten tafel kan ook prima gebruikt worden voor in een warm of luxe interieur. Het is dus een tafel die in iedere woning helemaal tot uiting kan komen en het interieur compleet maakt.

Moeite bij de keuze voor de kleur houten tafel die het beste bij u en uw interieur past? Bezoek gerust onze showroom om inspiratie op te doen.

Houtafwerking

Naast dat houten tafels in verschillende kleuren verkrijgbaar is kan de houten tafel ook op verschillende manieren afgewerkt worden. Dit is niet noodzakelijk maar vaak wel aan te raden. De houten tafel kan afgewerkt worden met een olie, lak of impregneerspray. De tafel is op deze manier beschermt tegen vocht en vuil en er kan een glanzende of matte uitstraling aan de houten tafel gegeven worden.

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Bezoek onze showroom” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-store_mall_directory” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fkom-naar-de-fabriek%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Neem contact met ons op” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-phone” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.