De aanschaf van een tafel

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bij de aanschaf van een tafel zijn er vele verschillende keuzemogelijkheden mogelijk. Bij Tafelmagazijn bieden wij u de mogelijkheid om uw tafel zelf samen te stellen. Zodat u naar huis gaat met een tafel die aan uw specifieke wensen voldoet. Er zijn verschillende materialen, kleuren, afwerkingen en poten verkrijgbaar. Keuze genoeg dus. Maar waarop moet gelet worden bij de aanschaf van een nieuwe tafel.

Sfeerbepalend

Een tafel vormt vaak het middelpunt in een ruimte en bepaald hierdoor ook de sfeer. Een tafel is daarnaast ook geen kleine aanschaf voor een jaar, maar gaat vaak jaren of generaties lang mee. Bij de aanschaf een tafel is het verstandig om de tafel zo dicht mogelijk bij uw persoonlijke smaak en wensen te houden, zodat u zo lang mogelijk plezier kunt beleven van uw tafel.

Materiaal

Tafels kunnen uit allerlei verschillende materialen en houtsoorten gemaakt worden. Het is bij de aanschaf daarom belangrijk om na te denken over uit welk materiaal het tafelblad en poten gemaakt moeten worden. Bij Tafelmagazijn bieden wij steigerhouten, eikenhouten, industriële en massief houten tafels aan. Ook bieden wij de mogelijkheid om uw mooie natuurlijke tafelblad te combineren met stoere ijzeren poten. De sfeer en uitstraling van uw tafel kan hierdoor helemaal naar uw wensen samengesteld worden.

Afwerking

Een tafel is een gebruiksvoorwerp dat dagelijks gebruikt wordt om aan te werken of te eten. De tafel wordt hierdoor aan verschillende omstandigheden blootgesteld. Om de tafel toch zo lang mogelijk mooi te houden, is het in sommige gevallen verstandig de tafel te bewerken met bijv. een coating. Ook zijn onderzetters, tafelkleden en placemats voor het behoud van de tafel niet overbodig.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Bezoek onze showroom” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-store_mall_directory” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fkom-naar-de-fabriek%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Neem contact met ons op” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-phone” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.