Bedrijfsmeubels van steigerhout

Bedrijfsmeubels van steigerhout

Bij de inrichting van een bedrijfspand is de uitstraling van de ruimte niet onbelangrijk. Door een mooie en prettige uitstraling van de ruimte te creëren voelen klanten zich op hun gemak en voelt personeel zich thuis in uw onderneming. Steigerhout is uiterst geschikt om uw ruimte de gewenste uitstraling te geven die u wenst. Het stoere hout heeft een professionele uitstraling en is prima te verwerken in de stijl die u wenst.

Steigerhout voor in uw winkelpand

Een echt eye catcher die klanten niet snel zouden vergeten is een steigerhouten toonbank in uw winkel. Het steigerhout kan verwerkt worden in vele stijlen en is verkrijgbaar in bijna elke gewenste afmeting. Naast steigerhouten tafels kunnen er ook steigerhouten kasten en stellingen in de winkel geplaatst worden om de uitstraling helemaal compleet te maken. Door het gebruik van steigerhout in uw winkel is uw winkel uniek en heeft deze een prettige en warme uitstraling. Een winkel die uitnodigt om binnen te komen.

Terrasmeubel

Een steigerhouten tafel op uw terras of in uw horecapand geeft uw onderneming een unieke en moderne uitstraling. Het steigerhout straalt een prettige warme sfeer uit en is in combinatie met de juiste verlichting super gezellig. Steigerhouten tafels zijn geschikt voor binnen en buiten. Door de steigerhouten tafel te bewerken met een coating is de steigerhouten tafel bestand tegen ons Nederlandse weer en blijft de houten tafel lang mooi.

Steigerhouten tafels voor op kantoor

Naast dat steigerhout steeds vaker gebruikt wordt in winkels of in de horeca wordt het materiaal ook steeds geliefde voor de inrichting van het kantoor. Het is een uiterst geschikt materiaal om aan te werken doordat de tafels bestand zijn tegen een stootje en in alle afmetingen verkrijgbaar zijn. Steigerhout geeft een stoere en prettige uitstraling aan de kantoorruimte maar ook in een vergaderzaal is een grote steigerhouten tafel ideaal. Uw vergaderzaal is door de steigerhouten tafel uniek en zou niet snel vergeten worden. Industriële houten tafels worden ook vaak gebruikt in het interieur van een kantoor.

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Bezoek onze showroom” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-store_mall_directory” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fkom-naar-de-fabriek%2F|||”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Neem contact met ons op” style=”3d” color=”warning” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-phone” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.tafelmagazijn.nl%2Fcontact%2F|||”][/vc_column][/vc_row]
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.